Produk Kecantikan




A: POLISH FACE GLOWING AND SHINING SKIN


Polish Face By Nina Skincare ialah KRIM POLISH yang SANGAT-SANGAT 
MEMBANTU ANDA NAMPAK LAGI CANTIK


Lepas guna Polish Face By Nina Skincare ramai yang
bersetuju skin makin sihat dan cantik! Tak rugi cuba Polish Face nina ni...100% boleh
nampak kesannya dalam masa sekali penggunaanya... kenea rajin-rajin tau 
baru la dapat result yang memuaskan.
Fenomena Polish Face By Nina Skincare melanda... dengan harga mampu milik 
anda dapat kulit yang glowing dan shining..ramai yang dah cuba.. Yang penting tak make
up pun takpe, sebab POLISH FACENINA dah merawat cela-cela kat muka tu. Ini lah yang
dikatakan the power of POLISH FACE NINA.Tak percaya?? meh la try.. Belum cuba
 belum tau! 😉😉.Harga?? Sangat-sangat mampu milik!! cepat-cepat grab
 sebab stok selalu abis licin..

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
POLISH FACE BY NINA SKINCARE


  • Membantu menambah seri wajah.
  • Menjadikan kulit shine glowing.
  • Membantu menghilangkan parut.
  • Membantu mengecutkan jerawat.
  • Menjadikan jeragat semakin pudar.
  • Membantu mencerahkan kulit.







HARGA: RM35

B : SIMPLY LYNN GLOW DAY CREAM


🌼🌸KEHEBATAN GLOW DAY CREAM SIMPLY LYNN🌸🌼 

🚫Tak payah guna bedak. 
🚫Tak payah apply foundation. 
🚫Tak payah tepek bb, cc, dd cream bagai.

Cukup satu benda ni je. Kecil kecil cili padi. Banyak manfaat guna si comel ni. 
Kesan dia seolah guna produk mahal gitewww.




 FUNGSI CREAM COMEL NI ⬇️⬇️ 

🌸Melindungi kulit daripada sinaran matahari. 
🌸Memberi kesan yang gebu n glowing. 
🌸Menutup pori - pori.
🌸Untuk kulit yang licin dan sekata.
 

✅spf30 
✅lulus kkm 
✅tahan 2 ke 3 bulan 

Saya dah guna anda bila lagi??

HARGA : RM30 

 C: BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN




Cara menggunakan Booster Glow Whitening Plus Detoxin By Simply Lynn

Kemam
 
1 Sudu sebelum sarapan pagi (30minit selepas pengambilan baru boleh sarapan )
1 Sudu sebelum tidur malam
 
Untuk berat Bawah 80kg
2 Sudu sebelum sarapan pagi(30 minit selepas pengambilan baru boleh sarapan )
2 Sudu sebelum tidur malam
 
Untuk 80kg ke atas

Minum
 
1) Ambil 1/4 sudu Booster Glow utk sukatan 60ml air(suku di bahagian hujung2 sudu menggunakan sudu yang diberi)
2) Campurkan kedalam air sejuk / jus dan kacau atau goncangkn
3) Booster Glow Whitening sedia utk sedia diminum .

Scrub

1) Basahkan muka dengan air
2) Sapu dan gosokkan Vit C dengan lembut ke serata muka ( sukatan Vit C mengikut size muka)
3) Basuh muka dan bilas dengan kain yg bersih
*amalkan 7hari sekali untuk kesan yg optimum*

Masker

1) Basahkan muka dengan air
2) Sapu serbuk booster Glow Whitening dengan lembut ke serata muka (sukatan mengikut size muka)
3) Biarkan 20minit
4) Basuh muka dan bilas dengan kain bersih
Amalkan 10 hari sekali untuk kesan yg optimum

Rendam Kaki
 
1) Isikan air kedalam baldi mengikut sukatan masing2
2) Campurkan 2 sudu Booster Glow Whitening kedalam air yg di isi dan kacaukn sehingga larut
3) Rendam kaki selama 20minit
*dpt mengatasi mslh tumit dan rekahan
*Untuk mendapatkan kesan yang cepat perlulah minum air masak secukup setiap hari sekurang kurangnya 2Liter sehari*

PUTIH. GEBUS. KURUS
BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN

Putih & Cantik Hanya Dalam 10 Hari

Setiap wanita pasti ingin kulit yang putih, sihat dan halus. Banyak wanita yang melakukan berbagai cara untuk memiliki kulit seperti itu. Dari suntik pemutih vitamin c sampai treatment kecantikan lainnya. Tapi ada satu produk alami yang bisa memberikan hasil yang lebih maksimal pada kulit anda. Produk baru *simply Lynn , yang bernama *BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN*

*BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN* ini mempunyai kandungan vitamin c 2 kali lebih banyak daripada produk yang sebelumnnya . Serta bahan2 semulajadi dari extrak tumbuhan seperti lemon / strawberry/blueberry yang kaya dengan vitamin c , vitamin e , vitamin d yang membantu memproses penurunan berat badan , mencantikkan tekstur kulit / menguatkan anti bodi badan dan sebagainya .

*ANTARA KELEBIHAN BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN*
👉Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan
👉Membantu menguatkan imunisasi badan
👉Menghilangkan parut  dan jeragat
👉Membantu menurunkan berat badan
👉Menguatkan kuku dan rambut
👉Mengurangkan masalah magrain dan resdung
👉 Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
👉Mengurangkan rambut gugur
👉Merawat kuku yang rapuh
👉Merawat untuk kulit sensitif
*1BOTOL BERTAHAN SELAMA 1BULAN DAN LEBIH*


HARGA ASAL : RM80
HARGA PROMOSI : RM69

D: MEERACLE GEMSTONE SERUM

Kenapa Meeracle Serum?? 

Meeracle serum adalah serum pertama di Malaysia yang menggabungkan 3 jenis batuan eksklusif iaitu ruby, diamond dan pearl. 
Serum ini juga adalah yang pertama di dlm pasaran yang di dlm bentuk lotion bukanya cecair seperti serum lain. 
Kadar resapan yang lebih cepat,10x lebih cepat disebabkan penggunaan ekstrak mutiara ( pearl ). 
Kesan terawal dapat dilihat dalam masa 24jam, kulit kelihatan lebih cerah,bersinar dan bermaya. 

Dalam MEERACLE GEMSTONE serum juga terdapat penggunaan ALPHA ARBUTIN yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan memaksimumkan keupayaan pemutihan kulit.

 Selain daripada itu, penggunaan RASTEM di dlm meeracle serum pula berfungsi membantu meremajakan kulit dan berkesan untuk anti-radang dan anti-oksidan,sekali gus menghidupkan semula kulit utk berseri dan sihat. 

Manakala; Fungsi utk setiap batuan Diamond Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan white head dan stretch mark dan juga sebagai agen pelembab kulit Pearl Membantu dlm menyuburkan kukit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit. 

Ruby membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah. 

Secara keseluruhanya meeracle serum berfungsi untuk 
> mencerah dan memutihkan kulit 
> meremajakan kulit ( awet muda ) 
> mengatasi kulit kusam dan pigmentasi ]
> membaiki bekas jerawat dan cacar 
> membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit 
> mengecilkan pori pori kulit 
> menghalang pembentukan jerawat 

So kepada mereka yang menjaga penampilan wajah WAJIB menggunakan MEERACLE SERUM!! Terlalu byk kebaikan di dlm satu botol.


HARGA ASAL : RM98  
HARGA  PROMOSI:  RM79











CARA PEMBELIAN:

1) Pilih produk 


A: POLISH FACE GLOWING & SHINING SKIN - RM35
B: SIMPLY LYNN GLOW DAY CREAM - RM30
C: BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN - RM69
D: MEERACLE GEMSTONE SERUM - RM79

2) Buat bayaran ke akaun Maybank 154053438116 di atas nama SARINAH BTE LEMAN

3) Whatsapps kepada saya (017-2344974) atau email kepada saya (sarinahleman@gmail.com) maklumat berikut:
  • NAMA
  • ALAMAT PENUH
  • PRODUK YANG DIBELI
  • BUKTI PEMBAYARAN
Dan beri kami masa 3-5 hari bekerja untuk penghantarannya.
MUDAH KAN?